Низ нашето долгогодишно искуство креиравме низа медиски планови за нашите клиенти кои низ електронските медиуми ги претставуваат своите производи и услуги. Дозволете ние наместо вас да комуницираме со медиумските куќи за да може да се фокусирате на останатите важни цели како производството и продажбата

Услуги.

Ние работиме со вас, не за вас.

Дигитална стратегија
Емаил маркетинг
Дизајн на продукт
Контент стратегија
Концепт на дизајн
Социјални медиуми
Медиско планирање
Бренд идентитет
СЕО оптимизација