Со особена страст сме посветени кон социјалните медиуми и нивното исползување за да допре производот на нашиот клиент до што е можно потаргетирана публика. Нашата најуспешна приказна од социјалните медиуми е онаа со шведскиот бренд за бебешки и детски производи TWISTSHAKE. Приказната ја започнавме пред 2.5 години и оттогаш до денес не следат повеќе од 10.000 родители чија доверба не е изневерена благодарение на квалитетот и практичноста на производите со кои родителството е попријатно искуство. Повеќе од стотина нано, микро и макро мајки-инфлуенсерки беа дел од соработки со TWISTSHAKE кои ги координираше нашиот тим. Им помагаме на бизнисите да растат!

Услуги.

Ние работиме со вас, не за вас.

Дигитална стратегија
Емаил маркетинг
Дизајн на продукт
Контент стратегија
Концепт на дизајн
Социјални медиуми
Медиско планирање
Бренд идентитет
СЕО оптимизација