Им помагаме на бизнисите да растат.

Наша визија.


Користејќи ја нашата маркетинг експертиза да бидеме партнер во развојот на Вашиот бизнис и да додадеме вредност на Вашиот бренд.

Прашања и одговори.


Со растечкиот број на платформи, секојдневно се прашувате која од нив е вистинската. Ние ќе Ви помогнеме да дојдете до решението.

Иновативни решенија.


Размислуваме креативно и без ограничувања, Ве предизвикуваме Вас, но и себеси на конструктивен начин и реагираме пред другите .

Услуги.

Ние работиме со вас, не за вас.

Дигитална стратегија
Емаил маркетинг
Дизајн на продукт
Контент стратегија
Концепт на дизајн
Социјални медиуми
Медиско планирање
Бренд идентитет
СЕО оптимизација

Наши клиенти.

За нас не постојат мали и големи.

Petrol Oil Broker
petrol-oil

За нас.

повеќе од само дигитална агенција

Ние сме повеќе од Ваш деловен партнер, ние ќе Ви помогнеме да ги надминете препреките на дигиталниот маркетинг и да ги достигнете Вашите бизнис цели.

Teamwork

Committed and creative

Philosophy

Trust pays off

Office

Кои сме ние

Ние сме тим создаден со една цел: да му помогне на Вашиот бизнис да расте. Нашиот тим е искусен и составен од индивидуи со повеќе од 20 годишно искуство комбинирано во традиционалниот и дигиталниот маргетинг.

Нашата филозофија

Јасно зададените цели и очекувани резултати, а не нашиот минат труд е нашиот главен пристап кога работиме со Вас. Емпатијата е нешто за што бизнисите денес имаат повеќе потреба од кога било претходно, а ќе ја најдете кај нас.

Како работиме

Ние комуницираме јасно бидејќи, во свет исполнет со прекумерен маркетинг, едноставноста е таа што победува. Посветени сме да бидеме во постојан контакт со Вас во текот на денот преку повици, пораки, мејлови или било како Вам ви е најпогодно.